Returul se va face prin aceeasi modalitate ca la expediere, prin curierat rapid la adresa: Str. Siretului, nr.15, comuna Cleja, jud. Bacau. Produsele returnate trebuie ambalate corespunzator pentru a fi protejate la transport. Nu solicitati contravaloarea produselor returnate in sistem ramburs. Acestea se vor returna dupa receptionarea produselor de catre reprezentantii nostri.

Dupa ce vom receptiona returul in depozitul nostru vom verifica starea produselor returnate. Ulterior va vom comunica statusul returului.

Produsele se trimit in aceeasi stare in care a fost livrate, cu ambalajele intacte cu etichetele si inscriptionarile specifice, fara urme de folosire, fara zgarieturi, deformari mecanice, vopsea sarita, etc., fara nici o urma de deteriorare sau modificare a starii lor initiale. In caz contrar returul nu se va accepta si produsul va fi returnat, cu plata transportului la destinatar.

Daca produsele returnate:

– au ambalajul deteriorat, fara etichetele si inscriptionarile specifice

– nu se afla in ambalajul original in care au fost livrate

– sunt lipsite de accesoriile si componentele originale

– prezinta urme de montaj, vopsire sau sudura, atunci, in aceste situatii descrise mai sus vi se va comunica(daca exista) si costul aducerii acestora la conformitate pentru a putea fi repuse in vanzare.

Nu se pot returna fara temei produse cu motor termic care au fost folosite, produse in care se pun consumabile sau produse care prin folosirea lor nu se mai pot comercializa ca si produse noi, produse care au fost folosite si alimentate cu benzina si ulei, daca motivul returului tine de alte aspecte decat functionarea incorecta, necorespunzatoare, nerespectarea caracteristicilor tehnice, sau poza necorespunzatoare cu produsul prezentate in pagina de produs.