INFORMATII CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 1. DATELE DUMNEAVOASTRA

SC DIANROM-ITAL SRL colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal, in conformitate cu dispozitiile Regulamentului U.E. 679/2016, atunci cand va inregistrati cu un cont pe site-ul nostru sau atunci cand plasati o comanda fara cont pe site sau telefonic. Aceste date sunt securizate si se transmit doar catre firmele de curierat cu care colaboram(atunci cand este cazul) si/sau furnizorilor de la care achizitionam piesele pentru servicii post-vanzare, mai exact in cazul garantiilor. Acest transfer de date este securizat.

De asemenea, colectam si prelucram date cu caracter personal in scopuri publicitare, pentru concursuri sau campanii de marketing efectuate exclusiv de catre tefra.ro (SC DIANROM-ITAL SRL)

Nu transferam datele dumneavoastra catre alti terti fara acordul dumneavoastra explicit si nu facem aceste date publice.

 1. CE DATE FOLOSIM?

Datele colectate si prelucrate sunt: nume, prenume, numar de telefon, adresa de mail, adresa livrare, codul numeric personal si/sau seria si numarul cartii de identitate, cont bancar

 1. SCOPUL PENTRU CARE FOLOSIM DATELE DUMNEAVOASTRA

Va informam ca aceste date sunt utilizate doar in scopul indeplinirii cu succes a proceselor desfasurate in relatia cu dumneavoastra (amintim cateva procese fara a ne limita la acestea: REZERVARE/VANZARE/DERULARE COMENZI, TRANSPORT si LIVRARI, GARANTII si SERVICE, intretinerea relatiilor cu clientii - SERVICIUL SUPORT CLIENTI, desfasurarea proceselor de recrutare).

 1. Servicii de vanzare/post vanzare:

Numele si prenumele - pentru a va putea identifica.

Numarul de telefon - pentru a va putea contacta pentru confirmarea comenzii, pentru a va putea oferi detalii cu privire la comanda, pentru a va putea contacta in momentul in care comanda este completa sau aceasta este in curs de expediere catre dumneavoastra.

Adresa de email - pentru a va putea trimite informatii aditionale despre comanda si ca alternativa in caz ca nu va putem contacta la numarul de telefon furnizat.

Adresa de livrare - pentru a va putea livra produsele prin intermediul companiilor de curierat

CNP si/sau seria si numarul cartii de identitate - pentru facturare si servicii post vanzare (retur, garantii)

Cont bancar - pentru a va putea returna contravaluarea unui eventual retur

 1. Campanii directe de marketing:

Newsletter

Adresa de email - pentru a transmite informari periodice despre oferte speciale si campanii adresate clientilor

Campanii cu premii

Adresa de email si numar de telefon - pentru a va putea notifica in eventualitatea in care castigati premiul

Adresa domiciliu sau alta adresa indicata de catre client - in vederea livrarii premiilor prin curier

CNP si/sau seria si numarul cartii de identitate - pentru redactarea procesului verbal de predare-primire al premiului, incheiat intre SC DIANROM-ITAL SRL si castigatorul premiului. In acest caz este necesara si o copie a actului de identitate pentru a fi in conformitate cu prevederile legale.

 1. TERTE PARTI

Avem incheiate contracte cu prestatori de servicii, iar acestia pot avea acces la datele dvs. cu caracter personal, insa SC DIANROM-ITAL SRL nu i-a autorizat sa utilizeze sau sa dezvaluie datele dvs. cu caracter personal decat in stricta legatura cu prestarea serviciilor lor.

Colectam informatii in scopul de a monitoriza utilizarea de catre dvs. a produselor si serviciilor. Furnizam aceste informatii unor terte parti (de exemplu, furnizorilor de continut si agentiilor de publicitate), dar nicio astfel de raportare catre o terta parte nu va include informatii ce pot identifica un client individual.

In ceea ce priveste modul in care partenerul nostru utilizeaza datele dvs. cu caracter personal, se vor aplica termenii si conditiile partenerului, precum si politicile sale privind protectia datelor.

Pentru a va transmite o publicitate relevanta pentru dvs., veti vedea, de asemenea, publicitate tintita online, aceasta fiind denumita publicitate pe baza de interese. Poate fi facuta pe site-ul tefra.ro, cele ale altor organizatii, precum si alte canale media online, cum ar fi Google si retele sociale.

Subliniem ca a opta pentru renuntarea la publicitatea pe baza de interese nu va opri afisarea reclamelor, dar acestea nu vor mai fi individualizate in functie de interesele dvs.

 1. DURATA STOCARII DATELOR DUMNEAVOASTRA

Datele dumneavoastra sunt stocate intr-o baza de date interna, securizata pentru 5 ani pentru a putea mentine istoricul comenzilor dumneavoastra, pentru a va putea trimite oferte si/sau informatii aditionale legate de produsele pe care le comercializam.

 1. DREPTURILE DUMNEAVOASTRA
 2. Dreptul la acces

Aveti dreptul de a accesa datele pe care ni le furnizati, de a primi informatii aditionale cu privire la datele respective, la modul si/sau scopul prelucrarii in orice moment.

 1. Dreptul de a restructiona prelurarea datelor

Aveti dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii oricareia dintre datele furnizate. Orice solicitare de acest gen va avea un impact asupra modului in care prelucram comanda dumneavoastra. De exemplu, daca ne restrictionati acesul la adresa dumneavoastra, nu va vom putea livra produsele prin curier.

 1. Dreptul la rectificare

Aveti dretul de a rectifica date incorecte, inexacte sau sa completati datele existente in orice moment fie prin intermediul contului creat pe site, fie printr-un mail la contact@tefra.ro

 1. Dreptul la portabilitatea datelor

Aveti dreptul de a primi datele pe care ni le-ati furnizat intr-un format structurat, in mod curent, pentru a avea posibilitatea de a le transmite catre un alt operator.

 1. Dreptul de a fi uitat

Aveti dreptul de a cere stergerea tuturor datelor cu caracter personal furnizate (cu exceptia situatiilor in care stocarea datelor cu caracter personal are un temei legal) fara intarzieri nejustificate din partea noastra.

 1. Dreptul la opozitie

Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal pentru motive intemeiate si legitime. Exceptie facand prelucrarea in scopul furnizarii de servicii de marketing direct. In acest caz, va puteti opune oricand in mod gratuit si fara justificare, fie prin optiunea "opt out" prezenta in fiecare email promotional sau printr-un email la contact@tefra.ro

Va rugam sa consultati mai jos detalierea scopurilor pentru care prelucram date si temeiul juridic:

 Contractarea si administrarea relatiei cu clientii:

 1. Accesarea site-ului:

La fiecare accesare de catre un utilizator a unei pagini din oferta noastra si la fiecare deschidere a unui fisier, datele de acces sunt salvate de catre noi si partial de catre terti sub forma unor fisiere de tip protocol. Fiecare set de date cuprinde: pagina de internet de pe care accesati pagina noastra, adresa IP, data si ora accesului, solicitarea clientului, codul de raspuns http, cantitatea de date transferata, informatii despre programul de navigare si sistemul de operare folosit de dumneavoastra.

 1. Date pentru contul de client:

In momentul crearii unui cont de client cu ajutorul optiunii „client nou”,, datele dumneavoastra vor fi salvate in baza de date a companiei SC DIANROM-ITAL SRL. Aveti posibilitatea de a solicita oricand stergerea datelor dumneavoastra si a contului dumneavoastra de client. In cazul in care plasati o comanda pe site-ul nostru, datele vor fi prelucrate in scopul desfasurarii cu succes a procesului de vanzare.

 1. Date pentru plasarea unei comenzi:

Datele cu caracter personal stocate vor fi utilizate in scopul derularii contractelor si procesarii solicitarilor dumneavoastra. Ulterior finalizarii derularii contractului sau solicitarii dumneavoastra, datele dumneavoastra sunt salvate tinand cont de termenele de pastrare conform legislatiei fiscale si comerciale si acolo unde este cazul pe o durata necesara pentru protejarea drepturilor Operatorului.

 1. Datele pentru serviciul newsletter:

In momentul in care va oferiti datele pentru a beneficia de serviciul nostru de newsletter, datele dumneavoastra sunt utilizate de SC DIANROM-ITAL SRL doar in scopul trimiterii de mesaje de marketing direct.

Prin actiunile de marketing direct va putem tine la curent cu produsele, serviciile si campaniile noastre, respectand dispozitiile legale in vigoare. Utilizarea datelor inceteaza de indata ce renuntati la serviciul newsletter. Aveti posibilitatea de a renunta oricand si in mod gratuit la serviciul newsletter prin: accesarea sectiunii "Abonari", bifarea optiunii "Dezabonare" din cadrul newsletterului sau trimiterea unui email la adresa contact@tefra.ro prin care solicitati in mod expres dezabonarea.

In cazul in care mai aveti neclaritati sau doriti si mai multe informatii suplimentare legate de protectia datelor, va rugam sa ne transmiteti un e-mail la adresa contact@tefra.ro si va vom raspunde in cel mai scurt timp.