Selectarea produselor

In primul rand trebuie sa cauti sau sa navighezi pana gasesti produsul dorit. Motorul de cautare dupa cuvintele cheie este situat in aproape fiecare pagina din magazin. Vei gasi, de asemenea, in aproape fiecare pagina, categoriile de produse listate in magazin. Atunci cand gasesti un produs care te intereseaza, apasa numele sau imaginea obiectului pentru a deschide pagina de prezentare a acelui produs.

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ai gasit un produs pe care doresti sa il achizitionezi, apasa pe butonul “ADAUGA IN COS”. Vei fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde ai optiunea sa vizualizezi lista de produse existente in cos, sa modifici cantitatile pe care doresti sa le achizitionezi sau sa renunti la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a te intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul “CONTINUA CUMPARATURILE”.

Adaugarea produselor in cosul de cumparaturi

Daca doresti sa comanzi un produs, apasa link-ul “ADAUGA IN COS” .Foloseste link-urile din bara de navigare sau butonul “CONTINUA CUMPARATURILE” pentru a continua cautarea produselor pana cand cosul de cumparaturi contine toate produsele pe care doresti sa le comanzi. Poti accesa in orice moment cosul tau apasand iconul specific (cosul) .

Pentru a incheia procesul de comanda trebuie sa apesi butonul FINALIZEAZA COMANDA si urmezi pasii ce urmeaza.