DIANROM-ITAL este o firma de succes care, incepand cu anul 2000, a dezvoltat comertul destinat instalatiilor termice, sanitare, electrice, de canalizare si gaz, materiale pentru amenajari interioare, scule si accesorii, unelte si utilaje, echipamente de protectie, articole pentru gradina  destinat celor ce doresc sa-si construiasca si sa-si amenajeze caminul cat si firmelor de specialitate.
Seriozitatea care ne caracterizează este certificată prin intrarea si menținerea pe piața românească, specifică segmentului de comerț cu produse hidro-termo-sanitare, de peste 20 ani, ca reprezentanți exclusivi pentru aceasta zonă a unor renumite și prestigioase mărci internaționale. Gama produselor comercializate este extrem de generoasa, depasind 10.000 de repere, acestea provenind de la producatori locali sau din importuri (preponderent din Italia si celelalte tari ale Uniunii Europene).

Managementul societatii urmareste in mod constant cerintele pietei si vizeaza satisfactia clientilor pentru fiecare proiect. Prin organizarea riguroasa a produselor in depozit s-a urmarit rezolvarea cat mai rapida a cerintelor clientilor indiferent de marimea sau anvergura acestora. Firma ofera solutii globale si punctuale in conformitate cu standardele nationale si internationale in vigoare. Se asigura riguros respectarea tuturor normelor de siguranta si calitate din domeniu.

Angajatii companiei sunt caracterizati de o atitudine deschisa, cooperanta si onesta fata de clienti si furnizori. Colaboram activ cu toti expertii implicati in proiect si cu clientii pentru rezolvarea prompta, eficienta si benefica pentru toate partile a tuturor problemelor aparute in timpul activitatii.

In concluzie, DIANROM-ITAL, dupa aceasta lunga experienta,  inseamna totodata servicii de calitate care insotesc si completeaza cumparaturile pe care clientii le fac de la societatea noastra. Pe langa consiliere si consultanta, serviciile de logistica si asistenta transforma vizita la DIANROM-ITAL intr-o invitatie de a reveni oricand intr-un mediu prietenos si flexibil, dedicat planurilor celor harnici si intreprinzatori.

Valorile noastre ne-au insotit inca de atunci cand societatea DIANROM-ITAL a luat fiinta si totodata ne-au asigurat fiecare succes de pana acum. Fideli acestor valori, avem incredere ca si pe viitor vom fi cea mai potrivita alegere pentru fiecare dintre clientii si colaboratorii nostri: SERIOZITATE, PERSEVERENTA, HARNICIE, ONESTITATE, AMBITIE, IMPLICARE.